Εργασίες
κουζίνα

Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις πλακιδίων σε οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο της ιδιωτικής ή της επαγγελματικής σας στέγης αλλά και οποιουδήποτε άλλου δημόσιου ή ιδιωτικού χώρου σας ενδιαφέρει.

Επίσης εκτελούμε όλες τις συνοδευτικές εργασίες, όπως τσιμεντοκονία, διαμορφώσεις και διακοσμήσεις χώρων, ειδικές κατασκευές, κλπ.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της οικοδομής, οι δημιουργικές και μοντέρνες ιδέες μας, αλλά και ο σεβασμός στον πελάτη και τις ανάγκες του εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα στη δουλειά μας και μία ευχάριστη και καρποφόρα συνεργασία μαζί σας.

μπάνιο

Επεξεργαζόμαστε και σας προσφέρουμε λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας, με άξονα την εξαιρετική ποιότητα, την οικονομία, τη συνέπεια, και την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών σας. Δείτε κάποια δείγματα της δουλειάς μας σε φωτογραφίες.

Αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά ακόμα και αν βρίσκεστε εκτός, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε.

Σε κάθε περίπτωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε και για να σας ετοιμάσουμε μία προσφορά για τις εργασίες που σχεδιάζετε να κάνετε.

Copyright 2013©Patsalis.gr